titel keuze

 

Niet iedereen komt in aanmerking voor een (aspirant)lidmaatschap van de Vereniging van Groninger Monument Eigenaren. Er is echter behoefte bij personen die niet tot de doelgroep behoren om toch op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen tijdens de oprichting van de vereniging en de periode daarna. Deze personen kunnen donateur worden van de vereniging met een éénmalige of een regelmatige donatie. Ook media kunnen zich aanmelden voor onze speciale media-nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging.
Hieronder kunt u een keuze maken die het beste bij uw situatie past.

 

 

titel aspirantlid

Eigenaren van rijksmonumenten, gemeentemonumenten en beeldbepalende panden kunnen zich inschrijven als aspirant-lid. Dit in afwachting van de definitieve oprichting van de vereniging. Op dat moment heeft men de keuze om lid te worden van de vereniging of niet. Tot die tijd betaalt u geen contributie. Daarna wordt de contributie € 5,00 per jaar. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Eigenaren kunnen zowel privé personen als organisaties zijn.

 

 

titel donateur

U meldt zich aan als donateur van onze vereniging. Dit kan zijn door éénmalig een bedrag te doneren of frequent (jaarlijks, halfjaarlijjks, etc.). Wij houden u dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging middels een nieuwsbrief en/of een bijeenkomst. De minimum donatie is € 5,00 per jaar. Het streven op de korte termijn is om over wat middelen te beschikken om de eerste betalingen te kunnen doen voor de website, drukwerk, advertenties, etc.

Op dit moment is het nog niet mogeljk geld over te maken naar een bankrekening. De vereniging is nog in oprichting en beschikt dus nog niet over een eigen bankrekening. Wel beschikt de vereniging over een paypal account. U kunt tot die tijd óf geld overmaken op deze paypal rekening óf kenbaar maken welk bedrag u wilt gaan overmaken zodra de oprichting een feit is. U kunt op elk moment stoppen met het doneren van de vereniging of de frequentie en/of hoogte van de donatie aanpassen.

 

 

titel nieuwsbrief media

 

De media houden wij graag op de hoogte van de vorderingen en ontwikkelingen van de Vereniging van Groninger Monument Eigenaren. Door u in te schrijven op de mailinglijst voor de nieuwsbrief houden wij u voortaan op de hoogte. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven.

 

 

 


Afdrukken   E-mailadres