Met enige regelmaat komen er vragen binnen van onze leden over diverse onderwerpen. Deze leden willen graag weten wat de ervaringen van anderen zijn met deze onderwerpen. 
Als bestuur, bestaande uit vrijwilligers, kunnen wij helaas niet ingaan op deze individuele vragen. Daar ontbreekt ons de tijd voor, maar ook onze kennis en ervaring is beperkt. Als vereniging hebben we natuurlijk wel een sterke positie: er is onder de leden veel kennis en ervaring. Als we in staat zijn dit op een goede manier te delen, kunnen we elkaar versterken. Het past ook binnen een van de doelstellingen van de vereniging.

Om die reden hebben we enige tijd geleden al de mogelijkheid van een forum op onze website. Hier kunnen leden een vraag stellen. Andere leden of donateurs kunnen hier weer op reageren. Op deze manier kunnen we op een effectieve manier kennis en ervaring uitwisselen. Echter, tot nu toe is er weinig belangstelling voor dit forum. Heeft te maken met onbekendheid en ook met een bepaalde drempelvrees. 

Naar aanleiding van een recente vraag, hebben we bovenstaande dilemma nogmaals besproken in de bestuursvergadering van afgelopen dinsdag. Hier hebben we besloten om de komende tijd extra aandacht aan dit discussie forum te geven. De komende tijd gaan we deze mogelijkheid van kennisuitwisseling extra onder de aandacht van de leden te brengen. 

Dat willen we op de volgende manier bereiken: Op deze manier hopen we het forum weer 'levend' te krijgen. Wil je hier aan mee werken? Neem dan even contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.