Nieuwe vraag van één van onze leden

Er is een nieuwe vraag gesteld door één van onze leden welke we graag voor willen leggen aan alle andere leden of donateurs. Het gaat over de mijnbouwschade in relatie tot de fundering. Ongetwijfeld zullen er leden zijn die hier een negatieve of positieve ervaring mee hebben. Deze leden willen we graag oproepen om te reageren op deze vraag. Op deze manier kunnen we elkaar helpen en versterken in dit lastige dossier. 

Je kunt de vraag rustig lezen en laten inwerken vanaf je bank: je kunt op een moment reageren dat het jou het beste uitkomt. Dat is het voordeel van ons digitale forum. Om te voorkomen dat er onzinnige reacties komen van willekeurige mensen, is het wel noodzakelijk dat je inlogt. Heb je met dit laatste problemen, laat het ons dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoewel we binnenkort ook weer willen gaan starten met themabijeenkomsten en excursies, is ons digitale forum ook een uitstekend middel om elkaar te helpen en te ondersteunen. Sommigen zullen wel even over een drempel heen moeten: inloggen en reageren op een digitale manier. Maar we helpen je hier graag bij. 

Om naar de betreffende vraag op het forum te gaan, klik je hier

 
 

Reacties

Alleen leden en donateurs kunnen opmerkingen plaatsen.

Wel eerst even inloggen om opmerkingen te plaatsen of te zien

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://groningermonument.nl/

 
 Let op:
als je bent ingelogd verschijnt er een menu met meer mogelijkheden voor leden en donateurs. Inloggen kan rechtsboven.