De schildjes: ze zijn er!

schildje01De emailleschildjes met daarop het logo van de vereniging zijn binnen. Op de ledenvergadering van 25 november j.l.  jaar hebben we een voorbeeld van een geëmailleerd schildje laten zien met daarop het logo van de vereniging.

De vraag die het bestuur stelde, was of er genoeg belangstelling voor was om deze schildjes te bestellen. De leden gaven aan dat ze hiervoor zeker belangstelling hebben. Aangegeven was ook dat de prijs circa € 25,00 per schildje zou bedragen. Het formaat is hetzelfde als dat van een rijksmonument (leverancier is ook dezelfde): 15 x 10 cm.

schildje03Inmiddels is de bestelling binnengekomen en kunnen we de eerste schildjes verkopen. De prijs is inderdaad € 25,00, inclusief btw en verzendkosten. Deze schildjes zijn exclusief voor leden en donateurs. 

Heb je belangstelling voor een schildje?

klik hier om te bestellen

 

Ben je lid van de VGME en ben je eigenaar van een erfgoedpand in de provincie Groningen? Bestel dan dit schildje en bevestig het op de voorzijde van je pand, bijvoorbeeld naast de voordeur. Hiermee geef je te kennen dat je lid bent van de VGME maar ook dat je vind dat je erfgoedpand met zorg en respect moet worden behandeld in het gaswinningsgebied. 

Onder een erfgoedpand verstaan wij alle rijksmonumenten, gemeentemonumenten, karakteristieke en beeldbepalende panden. Voor ons zijn dit allemaal "Groninger Monumenten" waar we trots op zijn en waarvan we vinden dat deze behouden moeten blijven voor onszelf én ons nageslacht!!!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://groningermonument.nl/

 
 Let op:
als je bent ingelogd verschijnt er een menu met meer mogelijkheden voor leden en donateurs. Inloggen kan rechtsboven.