Aanpassingen website en nieuwsbrief

De afgelopen periode kreeg je regelmatig een nieuwsbrief met daarin ruimte voor mededelingen van het bestuur. Dit laatste onderdeel komt niet meer terug in de nieuwsbrief. Dat wordt aangepast op de website.

Vanaf nu krijgt elk lid of donateur per mail een melding op het moment dat er een nieuwe mededeling van het bestuur op de website is geplaatst. Deze mail ziet er als volgt uit:​Vanuit deze mail kun je direct klikken naar de betreffende mededeling. In eerste instantie krijgt nu elk lid of donateur deze melding. Maar stel je dit niet op prijs, kun je je hiervoor afmelden. In elke mail wordt deze mogelijkheid geboden (onderaan elke mail). Wil je toch weer meldingen ontvangen, kun je je later altijd nog weer aanmelden. ​

In de nabije toekomst gaat dit ook gelden voor nieuwe vragen die op ons discussie forum worden geplaatst door onze leden. Ook hiervan zul je een melding ontvangen op het moment dat er een nieuwe vraag wordt gesteld. Verder zullen er in de toekomst nog meer aanpassingen aangebracht worden. Doel is om de leden beter te informeren en meer met elkaar in contact te kunnen komen op een digitale manier. Wij houden je op de hoogte.
 

Reacties

Alleen leden en donateurs kunnen opmerkingen plaatsen.

Wel eerst even inloggen om opmerkingen te plaatsen of te zien

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://groningermonument.nl/

 
 Let op:
als je bent ingelogd verschijnt er een menu met meer mogelijkheden voor leden en donateurs. Inloggen kan rechtsboven.