25 november a.s.: ALV én themabijeenkomst

Geleidelijk aan worden de regels rondom Covid-19 maatregelen versoepeld. Dat betekent dat wij ook weer kunnen gaan starten met onze bijeenkomsten, excursies, etc. 
Om te beginnen is er op donderdagavond 25 november a.s. een gecombineerde Algemene Leden Vergadering en een themabijeenkomst. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de status van de pilot "integrale aanpak".  De vergadering start om 19:30 uur. Inloop start om 19:00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in het pas geopende MFC in Siddeburen.

Algemene Leden Vergadering:
De gebruikelijke onderwerpen zoals financieel en inhoudelijk jaarverslag staan op de agenda. Evenals enkele bestuurswisselingen. Dit formele deel zal voorafgaan aan de overige twee onderdelen van de bijeenkomst.

Pilot:
Op dit moment is er in principe gekozen voor een bureau dat voor ons de voorbereiding van de pilot gaat oppakken. Wij gaan er van uit dat we binnen afzienbare tijd de naam van het bureau bekend kunnen gaan maken en dat we rond de 25e september al een eindje op weg zijn met de voorbereidingen van de pilot.

Themabijeenkomst:
Vlak voordat de corona maatregelen van start gingen, hebben we een bijeenkomst gehad waarin duidelijk door de leden werd aangegeven dat het thema verduurzaming hoog op de agenda staat. Dit hebben we onthouden. Deze themabijeenkomst staat dan ook in het teken van verduurzaming. De komende tijd willen we hier meer aandacht aan besteden. 

Tijdens deze bijeenkomst, welke gehouden wordt in het MFC in Siddeburen, zullen we ons uiteraard houden aan de richtlijnen van de overheid voor wat betreft de Covic-19 maatregelen. Dat betekent in ieder geval dat iedere deelnemer aan deze bijeenkomst zich zal moeten registreren. Al of niet samen met een partner. Verder is de bijeen komst alleen toegankelijk voor leden en donateurs. Introducées worden dit keer niet toegelaten. 

Uitgebreidere informatie (agenda en sprekers) zal binnenkort bekend gemaakt via een nieuwsbrief en via de webpagina onder het kopje "Agenda". 

Aanmelden kan alleen via de website en nadat je bent ingelogd. Klik hier om naar de website te gaan. Wil je zeker zijn van een plaats? Meld je dan nu al aan. 

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Alleen leden en donateurs kunnen opmerkingen plaatsen.

Wel eerst even inloggen om opmerkingen te plaatsen of te zien

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://groningermonument.nl/

 
 Let op:
als je bent ingelogd verschijnt er een menu met meer mogelijkheden voor leden en donateurs. Inloggen kan rechtsboven.