Momenteel zijn we druk bezig om onze vereniging verder vorm te geven. Inmiddels hebben we ook wat financiële armslag dankzij een subsidie van de provincie Groningen. Hiermee kunnen we werken aan het vergroten van het contact met onze leden én aan het werven van nieuwe leden. Beiden zijn belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging en het zijn van een goede gesprekspartner voor de stakeholders in het aardbevingsdossier. 

 

Raad van Advies

Inmiddels hebben we contact gelegd met een aantal kandidaten voor onze Raad van Advies. Deze adviesraad is voor het bestuur belangrijk als klankbord bij het bepalen van onze strategie, maar ook voor het vergroten van ons netwerk op strategische posities. Binnenkort meer hierover. 

 

Bestuur

Het tweede punt is de samenstelling van het bestuur: binnenkort komt er weer een bestuurslid bij en daarmee zitten we op vijf bestuursleden. Er is nog een vacature voor een bestuurslid, bij voorkeur een vrouw. Ben je begaan met het lot van het gebouwde erfgoed in onze provincie en wil je meewerken in een enthousiast en betrokken team? Neem dan contact op met de voorzitter, telefoon 0621805668 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Commissies

De statutaire structuur van de vereniging kent ook zogenaamde commissies. Een drietal commissies willen we de komende tijd meer ‘body’ gaan geven: de juridische commissie, de bouwtechnische commissie en de communicatie/p&r commissie. Deze commissies ondersteunen het bestuur bij het realiseren van hun taken, maar zij kunnen ook de vereniging vertegenwoordigen in diverse netwerkbijeenkomsten. Op korte termijn zijn we vooral op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het organiseren van bijeenkomsten voor onze leden. Maar ook iemand die de Public Relations kan ondersteunen en/of verzorgen. Hoeveelheid tijd die hier aan besteed moet worden is beperkt en over het algemeen kan men zelf zijn tijd indelen. Hebt u belangstelling? Neem dan ook even contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.