Er zijn een tweetal mogelijkheden om uw contributie of donatie te betalen. Om verwarring en onduidelijkheden over uw betaling te voorkomen, gaat onze voorkeur uit naar betaling per iDeal. Dat kan via onze beveiligde website. Indien u hiernaast inlogt, zijn al uw persoonlijke gegevens al ingevuld. U hoeft alleen een bedrag in te vullen en aan te geven waar de betaling voor is. Vervolgens gaat u betalen via de beveiligde website van uw bank. Gebruikersnaam of wachtwoord kwijt? Deze kunt u eenvoudig opnieuw aanvragen. 

Een andere mogelijkheid is zelf een betaalopdracht maken. In dat geval is het belangrijk dat u een aantal gegevens zelf invult in de omschrijving. Het komt regelmatig voor dat wij een betaling ontvangen die wij niet kunnen koppelen aan één van onze leden of donateurs. 

Voor de goede orde: de contriibutie of donatie is minimaal € 5,00 per jaar. Uiteraard is een grotere bijdrage altijd welkom.

Betalen per iDeal

Indien u bent ingelogd, ziet u hieronder een overzicht van de vooringevulde velden. Vul uw gegevens verder in en ga naar "betalen".  


Overzicht van uw betalingen per iDeal


Betaalopdracht zelf maken

Indien u zelf een betaalopdracht gaat aanmaken, kunt u uw bijdrage overmaken naar bankrekeningnummer NL11 INGB 0007 6939 59 ten name van Vereniging Groninger Monument Eigenaren

Het is belangrijk dat wij weten waar de betaling vandaan komt. Wij beschikken nog niet van iedereen over de NAW gegevens en/of de bankrekeningnummer. Ook komt het voor dat de naam van de bankrekening niet overeenkomt met uw gebruikersnaam of de naam die u hebt opgegeven tijdens het aanmelden. Een dergelijke betaling is voor ons niet te achterhalen. Om dit laatste te voorkomen, verzoeken wij u dringend om in de omschrijving duidelijk aan te geven:

  • uw lidnummer dat u toegewezen hebt gekregen bij uw aanmelding of
  • uw gebruikersnaam en/of emailadres waarmee u zich hebt aangemeld;
  • verder of het gaat om contributie/donatie en voor welk jaar.