Verzamelen van nieuws

de vrijwillige functie van redacteur is vacant.

Starten van gespreksgroepen

De afgelopen periode hebben wij van verschillende leden minder positieve signalen ontvangen over het verloop van projecten waarbij het NCG en het CVW betrokken zijn. Het gaat dan om projecten "Heft in eigen hand", "Versterken op bestelling" of "Eigen initiatief". Het blijkt steeds weer dat deze projecten moeizaam verlopen en sterk afhankelijk zijn van de bureacratie van genoemde instanties. Het is ons inmiddels duidelijk dat dit projecten zijn die bij lange na niet in de buurt komen van wat ons voor ogen staat. Voor het bestuur aanleiding voor het vormen van een gespreksgroep om na te gaan waar de knelpunten en de verschillen zitten. De leden kunnen op deze manier elkaar helpen en voor het bestuur levert het wellicht argumenten op die zij kan gebruiken in de onderhandelingen. De voorbereidingen van een dergelijke gespreksgroep zijn in volle gang. Er zal gebruik worden gemaakt van professionele begeleiding.

Om zo veel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen aan deze gespreksgroep deel te nemen, zal de bijeenkomst worden georganiseerd op een avond. Vanaf 6 uur tot circa 10 uur, inclusief broodmaaltijd. 

Hebt u ervaring met één van genoemde projecten en wilt u deze ervaring graag met anderen en met het bestuur delen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Na 2022 is er geen ‘duivels dilemma’ meer voor Wie...
Gronings Hoop gaat weer gloren
 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.