Events from Algemene Leden Vergadering category

Events List

Algemen Leden Vergadering 2019

Dinsdag, 05 maart 2019 at 19:30 - 22:00

De Algemene Leden Vergadering 201, die gehouden wordt in de Statenzaal van de Provincie Groningen, zal bestaan uit een formeel en een informeel gedeelte. Voor meer informatie zie "details bijeenkomst".

Aanmelden via de website verplicht: dit in verband met de tafelschikking in de zaal en met de catering. Inschrijving mogelijk tot 19 februari. 

 

 

 

 


Het kan zijn dat hierboven momenteel geen bijeenkomsten staan vermeld: er zijn in dat geval geen concrete afspraken over een bijeenkomst.

Hieronder vindt u een overzicht van bijeenkomsten/workshops/excursies die nader ingevuld moeten worden. Het bestuur is hier mee bezig, maar is er door tijdgebrek nog niet aan toegekomen om concrete afspraken hierover te maken. Via onze nieuwsbrief houden we u uiteraard op de hoogte. In principe zijn alle bijeenkomsten en excursies alleen toegankelijk voor onze leden.

Hebt u nog een idee voor een bijeenkomst, workshop of excursie? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Beschrijving

Type

Planning

Excursie Villa Barmerhoek

excursie

februari

Workshop Monument Diagnose en Conservering Systeem

 workshop

 1e helft februari

Excursie gerestaureerd monument: de Menkemaborg

excursie

binnenkort

Lezing over de fundering in relatie tot de aardbevingsschade. Zijn nog op zoek naar experts. 

themabijeenkomst

2019

Huiskamerbijeenkomsten in diverse plaatsen. Afhankelijk van de voorkeur van de leden 

huiskamerbijeenkomst

2019

Erfgoed en duurzaamheid. Wat is er mogelijk, hoe zit het met de financiëring, etc. 

themabijeenkomst

2019


Deelname is voortaan alleen mogelijk als u zich hebt aangemeld. Houdt daarom onze nieuwsbrieven in de gaten. Temeer daar sommige bijeenkomsten gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers.

Geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan in uw spambox. Met enige regelmaat sturen wij een nieuwsbrief met het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Neem ons mailadres op in uw adreslijst van uw mailsysteem. Dat voorkomt dat onze mails in de spambox verdwijnen.