Algemen Leden Vergadering 2019

Dinsdag, 05 maart 2019 at 19:30 - 22:00

Provinciehuis Groningen, Sint Jansstraat 4, Groningen, 9712 JN

alleen voor leden en hun partner

Visit the page of this event

Algemene Leden Vergadering

 

 

 

 

De vergadering zal bestaan uit een formeel en een informeel gedeelte. Het formele gedeelte is de officiele ALV met een agenda. In ieder geval komen aan de orde de benoeming van nieuwe bestuursleden, goedkeuring Huishoudelijk Reglement en goedkeuring financieel en inhoudelijk jaarverslag. 

De bijeenkomst zal worden geopend door Gedeputeerde Fleur Gräper-Koolwijk.

Het informele gedeelte bestaat uit een presentatie van een tweetal leden. Deze leden hebben uiteindeiljk resultaten bereikt door zich vast te bijten in de materie en vooral met doorzettingsvermogen. Zij vertellen over hun ervaringen en u bent in de gelegenheid vragen te stellen. Het gaat om de volgende leden:

  • Francis van de Kamp
  • Hiltje Zwarberg

Meer informatie volgt binnenkort.

 

 

 

 

 

 


Het kan zijn dat hierboven momenteel geen bijeenkomsten staan vermeld: er zijn in dat geval geen concrete afspraken over een bijeenkomst.

Hieronder vindt u een overzicht van bijeenkomsten/workshops/excursies die nader ingevuld moeten worden. Het bestuur is hier mee bezig, maar is er door tijdgebrek nog niet aan toegekomen om concrete afspraken hierover te maken. Via onze nieuwsbrief houden we u uiteraard op de hoogte. In principe zijn alle bijeenkomsten en excursies alleen toegankelijk voor onze leden.

Hebt u nog een idee voor een bijeenkomst, workshop of excursie? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Beschrijving

Type

Planning

Excursie Villa Barmerhoek

excursie

februari

Workshop Monument Diagnose en Conservering Systeem

 workshop

 1e helft februari

Excursie gerestaureerd monument: de Menkemaborg

excursie

binnenkort

Lezing over de fundering in relatie tot de aardbevingsschade. Zijn nog op zoek naar experts. 

themabijeenkomst

2019

Huiskamerbijeenkomsten in diverse plaatsen. Afhankelijk van de voorkeur van de leden 

huiskamerbijeenkomst

2019

Erfgoed en duurzaamheid. Wat is er mogelijk, hoe zit het met de financiëring, etc. 

themabijeenkomst

2019


Deelname is voortaan alleen mogelijk als u zich hebt aangemeld. Houdt daarom onze nieuwsbrieven in de gaten. Temeer daar sommige bijeenkomsten gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers.

Geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan in uw spambox. Met enige regelmaat sturen wij een nieuwsbrief met het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Neem ons mailadres op in uw adreslijst van uw mailsysteem. Dat voorkomt dat onze mails in de spambox verdwijnen.