Betaling contributie/donatie

Hieronder wordt aangegeven hoe u de betalingen, zoals contributie en donaties, kunt doen. Wij streven er naar om het zo duidelijk en zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Maar wel op een manier dat wij ook kunnen nagaan wie de betaling heeft gedaan en waarvoor. 

Er zijn een tweetal mogelijkheden waarop u uw betaling kunt doen: u kunt zelf een betaalopdracht aan de bank geven of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid die wij bieden om met iDeal te betalen. Deze laatste mogelijkheid heeft de voorkeur van ons, maar u moet dan wel over internetbankieren beschikken. 


Betaalopdracht zelf maken

Indien u zelf een betaalopdracht gaat aanmaken, kunt u uw bijdrage overmaken naar bankrekeningnummer NL11 INGB 0007 6939 59 ten name van Vereniging Groninger Monument Eigenaren

Het is belangrijk dat wij weten waar de betaling vandaan komt. Wij beschikken nog niet van iedereen over de NAW gegevens en/of de bankrekeningnummer. Ook komt het voor dat de naam van de bankrekening niet overeenkomt met uw gebruikersnaam of de naam die u hebt opgegeven tijdens het aanmelden. Een dergelijke betaling is voor ons niet te achterhalen. Om dit laatste te voorkomen, verzoeken wij u dringend om in de omschrijving duidelijk aan te geven:

  • uw lidnummer dat u toegewezen hebt gekregen bij uw aanmelding of
  • uw gebruikersnaam en/of emailadres waarmee u zich hebt aangemeld;
  • verder of het gaat om contributie/donatie en voor welk jaar.

Betalen per iDeal

Bovenstaande wordt eenvoudiger als u gebruik maakt van de mogelijkheid via iDeal te betalen. Ieder lid/donateur dat/die nog niet betaald heeft, krijgt van ons regelmatig een mail met daarin het verzoek te betalen en een verwijzing naar iDeal. Uw persoonlijke gegevens zijn dan al ingevuld. 

Het enige dat u dan hoeft te doen, is te klikken op de link in de mail, een paar keuzes maken en betalen. Uw gegevens krijgen wij dan automatisch. Het minimale bedrag van de contributie of donatie is € 5,00 per jaar. UIteraard is een hogere bijdrage welkom. 

Direct betalen per iDeal?

Log in rechtsonder en onderaan de pagina verschijnt de mogelijkheid om direct per iDeal te betalen. U ontvangt een bevestiging van de betaling. 


Opmerkingen:

  • Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande, kunt u zich wenden tot de penningmeester. Zijn email adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Het kan zijn dat u een mail van ons krijgt met daarin een verzoek tot betaling terwijl u al aan uw verplichtingen hebt voldaan. Blijkbaar zijn uw gegevens dan niet te achterhalen in ons systeem. Neem in dat geval even contact op met de penningmeester s.v.p.
  • Het minimale bedrag van de contributie of donatie is € 5,00 per jaar. UIteraard is een hogere bijdrage welkom.
  • Het is mogelijk dat onze mails in uw spambox terecht komen en u ze dus niet onder ogen krijgt. Zet daarom voor alle zekerheid het volgende emailadres in het adressenbestand van uw mailsysteem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Gebruikersnaam vergeten voor inloggen? Klik hier
  • Wachtwoord vergeten voor inloggen? Klik hier
  • Uw emailadres kwijt? Neem contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..