Sloop is geen optie ...

logo libau sponsorEindelijk is het zover! Libau heeft de opdracht gekregen het Erfgoedloket in de benen te zetten. Wij feliciteren Libau van harte met het verkrijgen van deze opdracht. Een mooie uitdaging. 

  

Wij zijn blij dat Libau deze opdracht heeft gekregen. Een erfgoed instelling die een jarenlange ervaring heeft als het gaat om het restaureren en onderhouden van ons gebouwde erfgoed. Een instelling die ook de provincie en haar inwoners goed kent. Een voorwaarde om dit loket tot een succes te maken. 

Wat biedt het erfgoedloket?

Eigenaren en bewoners van monumentale gebouwen in het aardbevingsgebied kunnen bij het Erfgoedloket terecht met vragen over bijvoorbeeld regelgeving, procedures, duurzaamheid, herbestemming en/of financieringen in relatie tot de versterkingsopgave of schadeherstel.

Ook eigenaren en bewoners van karakteristieke panden kunnen zich melden bij het Erfgoedloket. Het Erfgoedloket informeert deze eigenaren over de gemeentelijke kaders en draagt er zorg voor dat ook deze eigenaren op de juiste plek terechtkomen voor een antwoord op hun vragen.

Achter het Erfgoedloket staat een deskundig Erfgoedadviesteam met specialisten om complexe vraagstukken integraal te kunnen beantwoorden. Het Erfgoedadviesteam ondersteunt daarnaast het loket en overheden met specifieke kennis en deskundigheid.

Contactgegevens:

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website van het erfgoedloket: www.erfgoedloketgroningen.nl

Telefoon: 050 313 27 09

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op ons forum staat het onderwerp "Erfgoedloket". Hier kunt u aangeven wat u van het Erfgoedloket verwacht of, als u vragen hebt over het Erfgoedloket, kunt u deze daar stellen. Ieder lid kan hier op reageren. 

Instructies invullen formulier
 uw naam  
 emailadres  
 titel  
 categorie  
 afbeelding  
 omschrijving  
 taal  
 bouwjaar  
 gebruik/type  
 locatiegegeven  
 straat  
 postcode  
 plaats  
 land  
 marker  
 kaart  
 latitude  
 longitude  
 captcha  
Spelregels voor het voordragen van erfgoed